marque

SELAMAT DATANG KE http://akumanik.blogspot

Salam Semua

BEADS & SEQUINS EMBROIDERIES

Salam semua, Selamat datang ke blog akumanik.blogspot. Tempahan menjahit manik dipelawa kepada semua rakyat Malaysia, termasuk Sabah dan Sarawak. Jika anda berminat untuk membuat tempahan, sila hubungi saya di pdgjawa@hotmail.com atau call/sms di 016-6073467. Jangan malu-malu untuk menghubungi saya.



Blog ini adalah kesinambungan FP aku di http://akumanik.fotopages.com dan juga laman menjahit baju http://naninana.tripod.com/index.html.

Semalam adalah kenangan...Hari ini adalah kenyataan...Esok adalah impian...Semoga setiap detik yang berlalu penuh dengan pengisian dalam menghargai perjalanan kehidupan...

Followers

1.9.09

Belajar Baju Kurung

88888 1

888882

888888883

8888


8888


8888


8888




8888




8888





8888





8888






88888


88888





8888888888

8888888888



Salam. Sebenarnya wersite belajar baju kurung ni dah lama aku buat.
dan aku sendiri dah lupa cara mara nak updatenya. filenya pun dah tah kemana.

So, hari ini saya cuba transfer kan sikit demi sedikit ilmu saya ini di blogs ini.

Selamat menjahit.
10/03/2010
Nani - akumanik@naninana




888888888888888888888888888888888888



1 Klik sini untuk Komen:

izz nuriezzna said...

Trima kasih sis, cantik cantik sis jait manik. Suke geram pn ada. . :)

Mari mari

Related Posts with Thumbnails