marque

SELAMAT DATANG KE http://akumanik.blogspot

Salam Semua

BEADS & SEQUINS EMBROIDERIES

Salam semua, Selamat datang ke blog akumanik.blogspot. Tempahan menjahit manik dipelawa kepada semua rakyat Malaysia, termasuk Sabah dan Sarawak. Jika anda berminat untuk membuat tempahan, sila hubungi saya di pdgjawa@hotmail.com atau call/sms di 016-6073467. Jangan malu-malu untuk menghubungi saya.



Blog ini adalah kesinambungan FP aku di http://akumanik.fotopages.com dan juga laman menjahit baju http://naninana.tripod.com/index.html.

Semalam adalah kenangan...Hari ini adalah kenyataan...Esok adalah impian...Semoga setiap detik yang berlalu penuh dengan pengisian dalam menghargai perjalanan kehidupan...

Followers

30.1.14

Ha..

berita baik...

Sesiapa nak jahit tepi baju, duduk sekitar Putrajaya, boleh hantar baju / kain untuk dijahit tepi pada saya ni.... cal je 0166073467


terima kasih 
Ini jahit tepi baju sahaja, yang macam biasa tu, bukan jahit halus tudung tau.... hehe

(gambar amik kat blog orang.. terima kasih ye)


14.12.13

Lama Tak Updatess

Assalamualaikum Wr. Wb...

Lama sungguh den tak update blog ni...
Bukan Bermakna tak menjahit lagi... Baju Kurung tetap den jahit....
Tapi memang tak pernah uploadpun citer pasal baju kurung..
Ini akumanik blospot, so gambar manik je laa ye...

InsyaAllah, hari ini nak update..


13.12.13

Bunga 3D norbeads - Baju Datin R



Bunga 3D ni aku belajar dari nota facebook Norbeads.. thanks


Manjalara baju prof..





Baju Kak Yati JNJK

Manjalara baju kerja kakyati


Crumble Dinner Cikgu Ayien

C rumble baju yang cantik ni..
tangan dan pinggang... glamour pulak aku yang rasa




Baju Batik Pn. Sutri last year

Baju ni nak cepat untuk Majlis di Hotel shah Alam... Puan Sutri penyambut tetamu... so, rasanya siang malam aku jahit dan ini hasilnya..





Batik biru ruffle Reen





Tudung Pink sendiri punya


Tudung merah i punya... jahit tengan malam.... masa  tu memang ggile ada mood, hehe

Tudung kak Izan Putrajaya

Kawan a.k.a jiran aku ni, Kak Izan nak lainkan sikit tudung nya, di bahagian belakang,, simple je dia nak...
So, inila corak cora yang aku buat... dia bagi manik sendiri.... aku tambah sikit sikit manik aku...










Mari mari

Related Posts with Thumbnails